БРИЧНИК НИКОЛАЙ ИВАНОВИЧ

Категории

Форма входа

Поиск по сайту

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Воскресенье, 19.05.2024, 20:29
Приветствуем Вас Гость
Главная | Регистрация | Вход | RSS
Главная » 2010 » Январь » 28 » Школа імені Миколи Бричника
23:13
Школа імені Миколи Бричника
Рішенням № 26 від 15 листопада 2002 року Будичанській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів було присвоєно ім’я воїна-афганця Миколи Івановича Бричника. Він виконуючи свій інтернаціональний обов’язок проявив геройство і мужньо загинув смертю хоробрих в нерівному бою з ворогами. Він нагороджений медаллю "За бойові заслуги", Орденом Червоної зірки.

З метою увіковічення геройського прикладу беззавітного служіння справі захисту Батьківщини виховання підростаючого покоління молодих земляків в школі щороку проводяться змагання з міні-футболу на кубок воїна-афганця Миколи Бричника.

 

25 травня 2010 року Миколі Бричнику мало б виповниться 50 років. Щоб відзначити цю подію, планується встановити біля Будичанської школи перший меморіал воїну-афганцю Миколі Бричнику. Ця подія відбудеться за сприянням сім’ї Бричників та особисто рідного брата Бричника Віталія Івановича, за підтримки Будичанської сільської ради, Чуднівської районної ради, вчителів та учнів Будичанської школи та інших небайдужих людей.

Також в цей день проводитимуться щорічні змагання з міні-футболу на кубок воїна-афганця Миколи Бричника, будуть запрошені рідні, друзі, бойові товариши, воїни-афганці з Чуднівського району, України, колишнього СРСР, керівництво села, району та інші шановні гості.

Пам’ятник воїну-афганцю Миколі Бричнику виготовляється в Києві, робота над ним почалась. За задумом  архитектора - це буде бюст солдата, встановлений на високому (до 2 м) постаменті, який, можливо, триматиме у руці квітку - зломаний чорний тюльпан як відображення надії на остаточне забуття цього символу смерті для сучасних  воїнів, які  заходяться на захисті Батькивщини. 

На створення та встановлення  цієї експозиції потрібні чималі гроші, - близько 60 тисяч  гривень, тому ініціатори події звертаються за допомогою  до тих, хто небайдужий до вшанування пам’яті загиблого воїна під час виконання  бойового завдання в Афганістані.

Для підтримки проекту і встановлення пам’ятника був відкритий спеціальний рахунок:
МФО 305299, код ОКПО 14360570,
ПриватБанк, Київ.
№ рахунку 29244825509100
Призначення коштів: виготовлення та встановлення пам’ятника воїну-афганцю Миколі Бричнику,
на ім’я Бричник Віталія Івановича, який особисто відповідатиме та контролюватиме цільове використання коштів: кожна гривна буде витрачена на виготовлення та встановлення пам’ятника загиблому воїну-афганцю.

За додатковою інформацією, а також з приводу матеріалів, що опубліковані на сайті  просимо звертатися за телефоном (067)4923383




Просмотров: 661 | Добавил: Briviana | Теги: школа Бричника | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: